Şoaptaaaaaaa

col-shoapta.jpg

urăsc cântecele de genu’ :”şoapte aud in noapte/şi tresar stiu că e vocea ta/şoapte aud in noapte/Ce fierbinte e dragostea ta” .. sau de genu’ „Mi-e frica de privirea ta/caci m-am pierdut adanc in ea/Cand imi şoptesti mă trec fiori/Căci te-am pierdut de-atatea ori”

ok ..nu le urasc)ci mai mult , uneori ma mai si bâţâi pe ele :)) dada …vezi sa nu).. dar imi displac… suna a „grădi” amestecată cu „i’m a fuckin’ retard .. in aşa hal de retard incat scriu telenovele in versuri”  ..in fine … let’s follow „şoapta’s tipologia

As putea crede ca soaptele astea sunt cam nasty ele(naughty sau orice alt gansta way of being) :)) …. exista soapte lirice(„Sunetul unei soapte atat de departe/O izbucnire de culoare vie intr-o lume cenusie/Intr-un decembrie rosu,o seara de ametist”-Theo) , şoapte-tipate/oximoronice (gen „soapta maaa ca te rup”), şoapte-whisperate ..adica soaptele proriu-zise , şoaptele-barfe („ma tu stiai ca -vesnica virgula:)) si pomenire- cutare om a facut cutare dirty thingies aseara la cutare ora in cutare Marriot cu o cutare domnita”), şoaptele-advertising („Spriteu’ sa-ti zic o faza tare– prietenul tau cel mai bun  te do-res-te”)

Offf ..halal clasificare fără criterii …

ei bine,

criteriul suntem noi

noi, poetii, antagonicii, tacuţii, duşmanii, boschetarii , noi advertisingării

yeyyy ..i’m such a myth-buster (NOT) 😛 

Reclame

5 comentarii

  1. ai uitat şoaptele-din-politeţe… şoaptele alea din camera in care asculti o melodie sau te uiti la un film sau mai ştiu eu ce naiba faci… si prietenii tai vorbesc in soapta… sa nu te deranjeze. De fapt, creerul uman nu functioneaza deloc asa (cel putin al meu): pot mai usor face abstractie de o voce la niste decibeli „rezon” decat de niste soapte asupra carora ma concentrez involuntar. e ca si cum ai avea in fatza un caiet cu niste litere ciudate si ilizibile – iti cad ochii pe ele si acolo raman pana descifrezi :-?? Deci… abia astea : soaptele-din-politeţe… astea sunt cele mai scarboase.

  2. dap „bleacss”:))) … eee au si ele rostul lor 🙂 ..nu fi chiar atat de dur cu ele ..sunt si ele mici 😛

  3. Off, da’ greu se mai găsesc bloguri cu adevărat bune. Da uite că dădui peste unu.

  4. Iubito vino sa-ti ”soptesc” la ureche…dar ia mai bine dezbracate tu de-acasa si scuteste-ma de a compune un cacat de poezie\cantec pe tema porcariilor pe care ti le torn in ureche.

    Mai bine 😀 ?

  5. hmm…much better :))):))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s