cazul budiCAtrinoiu

col-beg.jpg

Despre cazul „budiCAtrinoiu” puteti citi aici si aici.(Domino-desigur nu-si pierde anticele obiceiuri de ne numi „fiţoşi”–->>Ciooncanule fir-ar bubii tu :))))

…no comment  ..ok ok .. just a lil’ comment: [:P]

Mai nou , Budica a recunoscut ca l-a batut pe Catree. Ce pot sa zic .. wowww.. i’m fuckin’ amazed … nu pot sa cred ca a facut asa ceva. in primul rand nu cred in lucrurile „rezolvate” prin violenta.chiar daca ii trebuia media pentru o bursa in State(de 60 000$ anual) si cu media scazuta nu avea cum s-o mai obtina.Din cate stiu eu, nu venea decat la orele de biologie si la celelalte daca venea , venea la misto, se lua de profi, etc etc. Si Catrinoiu l-a sustinut pe cat posibil, in sensul ca nu i-a scazut media la 7-8, asa cum ar fi trebuit sa procedeze in mod normal …ci a lasat-o 9 , tocmai pentru a nu-i afecta bursa in State. HAHAH e perioada aia coşcovită în care se nasc tot felul de mituri despre Budica: unul-cum ca ar fi clacat si de asta are un comportament iesit din normalitate, altul- ca are o depresie si un inceput de schizofrenie, altul- ca a suferit o deceptie in dragoste :)) [lol]

Eu nu tin partea nimanui. Mi se pare nefiresc faptul ca a batut un prof . Gushhh totusi . Macar daca nu recunostea era mai ok;)) .Daca inainte pierdea doar bursa, acum isi cam pierde viitorul, pentru ca risca sa ajunga la parnaie a few years. Cred ca Budica ar trebui dus la psiholog .Pe bune. Asta , first of all. Secondly, nu cred ca e vina lui … e vina educatiei proaste si a nepasarii parintilor.Thirdly, sper sa-si retraga Catri plangerea.Adica , in fine -alegerea lui.

..//:/gluma zilei ” bă măcar sa facem dreq chetă sa-i dăm astuia niste cash sa-i termine si pe L*** si G***”\:\\..

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s