emo-tastic

col-durrrrrr.jpg

Se naste o noua branditudine(brand+atitudine) … brandatitudinea emo .. dupa mine emo is a big bigggg&phhanthastique brandatittude..o chestie bine definita si vanduta ca gogoasa … unde apar si conversii , vansurile ,bulinele dungate , punctepunctele, paranteze drepte, negrul, tenisii vopsiti cu tempera, flowa powa,bracelets, cordelutele cu fundite, phunky sireturi mari, make-up , freze shmecsy(shmecherase+shecsy), hi5urile obscure, free hugz and tatatan parampapapam pam … za VIET(kind ăf VIP shit)-very important emo thingie––>o fake depresie.

Detest emo music  dar wuow emo style ..pana si pozele alea semihorror au in ele ceva artistic, ceva supercalifragilistic, ceva rosu, ceva umed, au un sange al departarilor trecut sacadat prin ondularile universului, o coagulare a viselor gri pe care le inchid pleoapele.

ma irita depresiile si crisparile si chestiile prefacut-plangacioase ..dar pentru stil si freze au un 10 si o  hag larg   de la mine .

emoheart.jpgemo-thing.jpgemoooooo.jpgemoooooono.jpgavatar17.jpgavatar8.jpgavatar13.jpgavatar1333.jpgavatar133.jpgavatar44.jpgavatar15.jpgavatar10.pngavatar5.pngavatar9.jpg

Reclame

7 comentarii

 1. well,n shtiu voi,dar mie imi plc chestiile astea…:) gusturile nu se discuta so…:-$

 2. si mie imi plac ..partial:) asa cum am scris si in post iubesc emo style-ul e f tare :X ..in schimb nu ascult muzica emo … decat ocazional fall out boy:)) si un lucru care iarasi ma face sa imi pun semne de intrbare e marea lor depresie care akm sincer e mai mult fake decat altfel:) pentru ca pana acum nu am avut ca multi emo sa-si taie cu adevarat venele pana dau coltu’ :))

 3. emo are cool….;)……

 4. emo nu e un stil…. doamne, c aveti cu totii?:)) emo inseamna personalitate, iti arati sentimentele, emo music e inspirata din viata reala… incercati sa vedeti dincolo de aparente…..

 5. beautiful loneliness: emo este un stil . stil si personalitate nu sunt antonime. sunt cuvinte si chestii care fuzioneaza. in mod evident emo consta in atitudine, in personalitate. dar este un stil, adica un mod de a aborda lucrurile care se diferentiaza de alte moduri.
  faptul ca spun despre emo ca e un stil nu inseamna ca ii aduc un afront sau ca vad emo dpdv superficial.
  da iti arati sentimentele ..dar toata lumea isi arata sentimentele intr-un fel sau altul . in functie de modul in care o fac se „incadreaza” intr-un anumit stil. si tot asa…

 6. bah!!!princessito despre tine vorbeam in comm-urile anterioare!!!te pupik dulcik!

 7. super tare!! imi pl emo kids,,dar nu suport emo punk nustiu ce am cu ei dar numi pl stilui;))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s