viata suuuuuge

col-plamani.jpg

da’ cel mai tare si cel mai inflăcărat suge presa locala. domino .oribil ziar. m-am săturat de ziaristi care se cred demiurgii pamantului .’hai frate s-o dam cu bârfa’. ‘că vinde’. ‘iau si eu o paine frate’.’ dorm si eu liniştit’. ‘astia la Tudor au facut greva! pfuaiii ce bine bha ‘. ‘hai sa-i dejghinam lexical’. ‘mama lor de lachei supraponderali’

Hmm .. ok ..nu suna academic ..stiu .. nici nu vreau sa sune . Dar presa din Gorj sucks badly. E corupta/manipulata/ pe grupuletze -sau mai bine zis GRUPULOAIE- de interese. Ce sa mai e de tot … excrementul   nevermind …  Prefer sa nu dau linkuri. E mai bine asa. Nu vreau sa poluez vizual bloguletul meu cumpătat.

Eu nu ştiu de unde si pana unde presa e a nu-ştiu-cata-putere-in-stat. Păi  ce poate sa faca presa intr-un stat? NU NU NU sry intr-un judet? sa faca ordine? să ce? Presa e un fel de ciulama de macaroane stricate care strica merele bune…sau in fine ..sa nu narcisizez acum „za taf rialiti” … merele semibune respectiv bunicele.Oricum ideea e că strică! Dăuneaza! Pe fiecare ziar din Gorj ar trebui sa scrie frumos-sexy-macho-sau cum-vreti voi (mai ceva ca pe pachetele de kent8) –Presa dauneaza (SUPER)gravvvv sanatatii (psiho-spirituale a) Gorjului. Presa dauneaza corectitudinii!Presa dauneaza dreptatii!Presa dauneaza democratiei!Presa dauneaza constitutiei!Presa dauneaza drepturilor omului!Presa dauneaza dauneazadauneaza dauneaza etceteristelor situatii si valori ontologice.

pe scurt ––<<<<sugeeee>>>>––

Reclame

4 comentarii

 1. Presa e a 4-a putere in stat pentru ca are puterea de a influenta cititorii/telespecatorii. Si asta asa e..
  Ideea e ca presa ar trebui sa judece totul obiectiv.. nu din prisma faptului ca directoru ziarului e prieten cu x si cu y.
  Scoate si tu poza aia ca o sa am cosmaruri…

 2. poi tocmai this is the point …. ca are putearea de a influenta CORECT si OBIECTIV cititorii 🙂 si nu face asta … chiar dimpotriva ..ii influenteaza in CEL MAI PROST MOD CU PUTINTA (ziaristii sunt un fel de pseudoscriitori SF)
  ps: mi-e lene sa dau iar edit la post ..crutza-ma this time please … iti urez cosmaruri mai domoale 😛 :))

 3. Nu ai cunostiintele necesare de a face vreo apreciere despre calitatatea presei la nivel general. Sunt niste motoare in spatele ei pe care nici nu ti le imaginezi.

  Pe de alta parte, inteleg cum un ziar local poate sa te irite, pentru ca cei care scriu in el NU sunt jurnalisti…ci ”diversi”.

 4. first of all , nici tu nu ai „cunostiinte” ..poate doar cunostinte … anyway 🙂 ai dreptate … nu am nimic cu presa care actioneaza prompt si corect -este o presa pe care cu totii ne-o dorim . Ceea ce vreau sa spun este , mainly , ca o presa subiectiva si manipulata nu este o putere in stat, nici intr-un judet si nici pe o ulita. O presa manipulata/corupta este o presa care isi are locul in tomberoane. Polueaza vizual si conceptual si psihic.
  Tot respectul pentru presa buna si responsabila si pentru ziaristii capabili(care sa gasesc mai greu ).


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s