moamaaa o sa fiu o sentimentala supelrich si o individualista semisanatoasa..asa ca pazeaaa!!! :)) (horoscop libra 2007)

5017334c0b61be67.jpg 

MUNCA AFACERI BANI  

Pe tot parcursul anului 2007, casa VI (casa locului de munca si a sanatatii) a nativilor Balanta, va sta sub guvernarea planetei Uranus. Asta înseamna ca veti avea un plus de inspiratie, originalitate si optimism fata de colegii de munca.

În februarie 2007, Venus se afla în casa VI a nativilor Balanta. Prin urmare, dati dovada de o creativitate deosebita, care va ajuta sa va faceti remarcat. Daca lucrati într-un domeniu artistic, va puteti baza pe inspiratia creatoare din aceasta perioada. S-ar putea ca relatia cu un coleg sa treaca barierele unei relatii profesionale si sa deveniti mai apropiati.

În a doua parte a lunii februarie 2007, Mercur este retrograd. Este posibil sa nu gânditi tocmai limpede, asadar nu este momentul sa luati decizii importante privind locul de munca si nici sa va ocupati de proiecte ce necesita multa logica si migala.

În aprilie 2007, prezenta lui Marte în casa VI a nativilor Balanta va energizeaza. Acum e momentul sa va ocupati de activitatile ce necesita efort fizic si de activitatile de propaganda. Deveniti mai perseverent ca oricând, fie în negocierea unei mariri de salariu, fie în încercarea de a-i convinge pe ceilalti ca aveti dreptate. Nu luati decizii sub impulsul momentului si gânditi-va de doua ori înainte de a trece la fapte!

În luna mai 2007, Venus tranziteaza casa X a nativilor Balanta si va deschide calea catre afirmare. Viata profesionala este marcata de evenimente mondene, iar farmecul personal si talentul va ajuta sa va faceti remarcat. Exista si posibilitatea de a gasi un partener de viata cu un statut social superior.

De la jumatatea lui iunie pâna la jumatatea lui iulie 2007, Mercur este retrograd. În aceasta perioada este recomandabil sa fiti prudent si retinut. Nu luati tocmai acum decizii importante cu privire la cariera profesionala si fiti foarte atent la modul în care comunicati cu persoanele influente! Sunteti tentat „sa uitati diplomatia acasa” si sa fiti mult prea critic. De asemenea, proiectele la care lucrati în aceasta perioada s-ar putea dovedi mai greu de rezolvat decât v-ati fi asteptat.

DRAGOSTE FAMILIE PRIETENI

Pe toata durata anului 2007, casa V (casa dragostei si a copiilor) a nativilor Balanta va fi dominata de planeta Neptun, ceea ce va face mai romantic, sentimental, visator, mai receptiv la dorintele partenerului de viata si mai intuitiv. Daca aveti copii, nu le puteti refuza nimic, dar aveti si asteptari mari de la ei. Daca sunteti implicat într-o relatie sentimentala, aveti tendinta sa va faceti iluzii în ceea ce priveste evolutia relatiei.

Saturn este retrograd în casa XI a nativilor Balanta din ianuarie pâna în septembrie 2007, facând ca relatia cu prietenii sa fie destul de dificila. S-ar putea sa descoperiti ca unii dintre ei nu sunt atât de altruisti si devotati cum pareau. Dezamagit, deveniti mai retras, mai rece fata de ei, mai pesimist.

În primele zile ale anului 2007, Venus se afla în casa V a nativilor Balanta. O perioada buna pe plan sentimental, cu armonie si mult romantism. ªi relatia cu copiii (daca aveti) se îmbunatateste. Daca nu aveti copii, începeti sa le simtiti lipsa. Oricum, aveti mari sanse sa-i concepeti în aceasta perioada.

În a doua parte a lunii ianuarie 2007, în casa IV a nativilor Balanta se afla simultan Marte si Venus. Este o perioada în care familia ocupa primul plan în viata dumneavoastra. Acum este momentul sa fiti alaturi de parinti, sa-i înconjurati cu dragoste si sa îi sprijiniti.

Daca sunteti casatorit, prezenta lui Venus în casa VII a nativilor Balanta în luna februarie 2007 anunta o perioada excelenta în relatia de cuplu.

În februarie 2007 si martie 2007, prezenta lui Marte în casa V a nativilor Balanta va face mai pasional, mai energic si mai devotat partenerului de viata. Pe de alta parte, este posibil sa aveti probleme în comunicarea cu partenerul de viata si cu copiii. Aveti grija ce si cum spuneti, pentru ca s-ar putea sa îi jigniti sau sa le faceti reprosuri nejustificate!

STUDII CALATORII

Pe tot parcursul anului 2007, casa III (casa comunicarii) a nativilor Balanta se afla sub guvernarea lui Pluton, ceea ce va confera un grad ridicat de autoritate si, de asemenea, va face mai perseverent si mai hotarât sa va realizati proiectele.

În prima parte a lunii ianuarie 2007, Marte se afla în casa III a nativilor Balanta. Deveniti ceva mai încapatânat si individualist, acceptati mai greu ideile celorlati si va sustineti mai insistent propriile idei. Chiar daca va simtiti într-o forma intelectuala excelenta, nu este cazul sa începeti studiul mai multor domenii în acelasi timp, pentru ca nu veti rezolva nimic.

În ceea ce priveste calatoriile lungi, mai ales calatoriile de placere, acestea sunt favorizate în prima parte a lunii aprilie 2007, când Venus se gaseste în casa IX a nativilor Balanta. Nu este exclus sa calatoriti în strainatate. Trebuie doar sa va ascultati intuitia, pentru ca în aceasta perioada functioneaza impecabil.

SANATATE VITALITATE

Datorita prezentei lui Uranus în casa VI a nativilor Balanta pe tot parcursul anului 2007, deveniti mai receptiv la terapiile complementare, la leacurile pe care altii le desconsidera dar în care dumneavoastra vedeti o forma de rezolvare a problemelor de sanatate.

În februarie 2007, exceptând prima parte a lunii, când Mercur este retrograd, planul emotional este cel mai solicitat. Sunt mai vulnerabile: organele de simt, gura, gâtul (inclusiv coardele vocale), rinichii si organele genitale feminine (pentru ca Venus este în casa VI a nativilor Balanta). Întrucât Venus nu este retrograd, eventualele afectiuni se vor ameliora usor si repeede.

În prima parte a lui martie 2007, prezenta lui Venus în casa VIII a nativilor Balanta va aduce o îmbunatatire considerabila a vietii sexuale. În plan emotional, sunteti mai atent si mai sensibil la dorintele celor din jur.

În aprilie 2007, pentru ca Marte se afla în casa VI a nativilor Balanta, sunteti mai plini de energie decât oricând. Este o perioada excelenta pentru a face sport si drumetii în aer curat. Feriti-va de accidente, în special în zona capului si a organelor genitale (la barbati)! Chiar daca va simtiti în forma maxima, nu este cazul sa fortati si sa riscati.

În iunie si iulie 2007, Marte se afla în casa VIII a nativilor Balanta. În aceasta perioada va sfatuim sa fiti mai prudent si sa evitati tot ce ar putea fi riscant, chiar daca pericolul de accidente este redus.

 

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s