a carol singer’s diary (part2)

chitara1.jpg 

cum sa incepppp??? cum cum?si de unde?(si ..hmnm..de cand) de la bani , de la ploaie , de la dezacordurile mici ale Soniei , sau de la refrenurile cat de cat reusite??

nu stiu ce zi e azi ..sa nu ma intrebati …nu pot retine data decat cu teletextul deschis …

colindaram targul in lung si-n lat … incepuram cu banca transilvania ..ne asezaram rucsacelele pe niste bancute galbene si incepuram… ne auzeam frumos ..nu ca suntem narcisisti (desi acum s-o luam pe-a dreapta cam suntem 😛 ) dar ne iesi pentru prima data ultima strofa de la „Sculati-va gazde mari”…e clarr .. eram in extaz .. ne dadura 250 000 (zgarciomani :)) sunt totusi bancheri puteau sa puna si ei mana de la mana si sa stranga acolo un cash mai baban ..just kiddin’) apoi primaria …veni Gabi Sanda sa ne asculte ..statea inclinat si aveam mereu impresia ca o sa cada peste brad … de acolo luaram pungi cu chestioare apetisante de la ulker niste napolitane naty … apoi la spital .. acolo ma bucurai cu adevart ..eram chiar fericita … se stransesera toti pacientii la usa sa ne auda , toate asistentele se uitau lacrimand discret … ma emotiona putin in asa hal incat mai si incurcam un vers-doua mai pe la sfasit 😛 dar nu se simti pentru intervenea autocontrolul meu distributiv si ma „reglementam” de urgenta .. ne servira in sfarsit cu suc ..huuuhh..eram thirsty rauu …si cu bomboane de brad … si cu 2 000 000 (oameni buni dom’le medicii :)) ) ,urma BCR-ul .. cu cel mai frumos brad din Targ – castigaram si de acolo 1 000 000 uhuu…super bine pentru o institutie in care nu prea cunosteam pe nimeni  , dupa alta ora in care alergaram toti prin balti , mocirliti si ragusiti , ne gandiram sa dam o tura la florena .. unde mare minunatie mareeeeee … primiram 4 000 000 …sfinteeeeeee sisoeeeeeeeee :))))))) sa nu ne creada ochilor si urechilor si chitarilor si tzoalelor nostre pline de ploi …. we’re fuckin’ rich …ohhh yeahhhhhhhhhhhhh babyyyyyyyyyy …the richest …

ne bucuraram ca lupii de carne , chiar daca faceam pe nematerialistii , avusaram si noi o satisfactie dupa toate picioarele nostre ude (si inzestrate cu o huuuge febra musculara datorata celor 278537643265435622532352713876476543 de trepte urcate si coborate)  si dupa toate refuzurile primite de la n institutii ( procuratura , biroul notarial , unicredit , tribunal , judecatorie , etc )….

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s